Bedrijfsprofiel

Na een periode werkzaam te zijn geweest op een Accountantskantoor, werd er bij een autodealerbedrijf een administrateur gevraagd die tevens de automatisering op zich zou kunnen nemen. Hierop heb ik gesolliciteerd en heb deze baan gekregen. We praten over 1988. Na de inwerk periode kreeg ik vanuit collega-dealers ook verzoeken of ik bij hen ook niet kon helpen om de automatiseringsprocessen in goede banen te leiden. Daarnaast kreeg ik aanvragen of ik niet kon assisteren bij het opzetten van nieuwe bedrijven, hieruit vloeide dan ook vaak de verwerkingen van de administratie voort. Dit nam dusdanige vormen aan dat ik op 1 juli 1995 helemaal voor mijzelf ben begonnen.

Van een, tot kantoor omgebouwde slaapkamer, naar een aparte aanbouw als kantoor tot de onlangs gerealiseerde nieuwbouw, geleidelijk heeft het bedrijf steeds meer vorm gekregen. Altijd met het doel wonen met werken te kunnen combineren om zo ook na 5 uur en in het weekend bereikbaar te kunnen zijn.

Van ondersteuning in de automatisering en verwerking van de financiële administratie, naar de verwerking van de loonadministratie en aangiftes omzet- en inkomstenbelasting tot adviseur op privé en zakelijk gebied, langzaam heb ik mij verder kunnen bekwamen in de belangrijkste facetten van het ondernemerschap. Dit met dank en vertrouwen van mijn vaste klanten. Gezamenlijk hebben wij er voor gezorgd dat uitdagingen werden aangegaan, kennis werd vergaard, risico's vermeden en succes werd behaald. Voor mij de doelstelling van een onderneming.

Zakelijk gaat nooit zonder privé. In het begin was ik met de werkzaamheden nog lang niet fulltime bezig, wat goed uit kwam om zo mijn kinderen een plek in deze wereld te geven. De werkzaamheden groeide met de kinderen mee. Op bepaalde momenten werd het al zo druk dat mijn vrouw werkzaamheden van mij over begon te nemen. De kinderen zijn inmiddels ook bekend en vertrouwd geraakt met deze situatie. Er bestaat bij een van hen al de ambitie om in de voetsporen van mij te treden. Een beetje prematuur misschien maar wel leuk.

Hoogachtend,

Tom Rots