Ziektekostenverzekering

Geschreven door Tom Rots op .

logo-rotsZit jij in de situatie dat er Box3 belasting betaald dient te worden, dan is het misschien interessant de ziektekosten in 1 keer te voldoen. Vaak krijg je als dank, van de verzekeringsmaatschappij korting van enkele procenten. Als je het bedrag dan eind December aan hen overmaakt telt dit ook niet mee in Box3, wat ook weer 1,2% scheelt. Al met al kan het voordeel oplopen tot 4 tot 5 procent. De bank betaalt momenteel veel minder.

Motorrijtuigenbelasting

Geschreven door Tom Rots op .

logo-rotsMotorrijtuigen van 40 jaar en ouder vallen in 2014 nog onder de vrijstelling motorrijtuigenbelasting.

Voor voertuigen die op 1 januari 2014 26 jaar of ouder zijn, maar nog geen 40 jaar en rijdend op benzine, geldt een overgangsregeling. Voor deze voertuigen dient een kwart van het normale tarief betaald te worden met een maximum van € 120. Er is wel een voorwaarde aan verbonden, de voertuigen mogen in de wintermaanden geen gebruik maken van de openbare weg of daar gepakeerd staan.

Uitleg

Geschreven door Tom Rots op .

logo-rotsVandaag uitleg gehad over webbuilding. Als het goed is, kan ik nu deze nieuwspagina up to date houden. Ik ga hier mij best voor doen.

Website actief

Geschreven door Tom Rots op .

logo-rotsEen heugelijk moment, vanaf vandaag is de website actief. Zoals het mijn taak is mijn cliënten van een zo goed mogelijk advies te voorzien, is het ook prettig te vernemen dat dit andersom ook gebeurt. De Webneus, website ontwikkelaar te Zevenaar, heeft mij het belang van een website doen inzien. Na een periode van testen en uitproberen is dit het mooie resultaat.

Tom Rots